Количката е празна


Стартов комплект EZ baby + подарък

89,20 лв. 71,40 лв.
Марка: EZ baby

Стартов комплект с 20% отстъпка. 

Комплектът вкючва само изброените десени. Подходящ е при пране всеки ден. За пълен комплект /или пране на два-три дни/ можете да добавите избрани от Вас пелени, или да изберете два-три комплекта. Десените обаче не се сменят/променят. 


Този комплект е направен с изключително внимание, и с цел да бъде предоставен оптимален избор на клиентите.
Подходящ е както за стартов комплект, с който да прецените кои пелени ще са най-подходящи за Вас и Вашето дете, така и е специфично подбран, за да могат съдържаните пелени да осигурят цял ден сухота на детето. При възможност за ежедневно пране тези пелени биха могли да бъдат абсолютно достатъчни, за да отгледате детето си икономично, цветно и полезно за него:)

Две пелени "всичко в едно" /десен "Птички" и "Пъстроцветни пера"/ ; Тези пелени имат висока попивност, подходящи са и за през ноща /при по-голямо дете е добре да се добави в допълнителния им джоб подложка "тензух"/

Три пелени тип "джоб" /десен "Зелено""Бухали - плюш""Каре". / Този вид пелена е бързосъхнещ, може да се комбинира с различни подложки, и когато подложката е сложена в джобчето - на детето му е по-сухо. Може да се комбинират две подложки - една петпластова в джоба, и една тензух над него, за максимално висока попивност при по-големи деца.

Една покривна пелена/ кавър /десен "Горски плодове"/. Кавърът е изключително икономичен и бързосъхнещ вариант за ползване на пелени а многократна употреба. Тъй като няма джоб, който да се мокри, можете неколкократно през деня да сменяте само подложката, а самият кавър да смените чак след замърсяване. 

В него са включени шест подложки тензух и четири бамбук. И двата вида могат да се използват както директно до кожата на детето, така и в джобчето.

Към комплекта има подарък - непромокаема торба за съхранение на пелени.

 

 

 

71,40 лв. x