Количката е празна


Спрей Алое Вера за спешна помощ

43,90 лв. 32,90 лв.
Марка: LR health and beauty

Всички продукти LR Aloe Via са 100% без парабени и минерални масла.

Доказано при употреба и с многократни пелени - успокоява зачервената кожа, без да се наслагва в текстила. 

Този спрей в четиристотин милилитрова опаковка е най-безценната придобивка, с която можете да подсигурите цялото семейство. В каталозите на LR ще го откриете като спрей за спешна помощ, който има изпитано охлаждащо и противовъзпалително действие. Но освен као помощник в битката с раздраните колена и изгорелите рамене, този спрей има безкрайни приложения.

При употребата на многократни пелени не се препоръчва използването на кремове, тъй като наслагването им в тъканта намаляват попивната им способност. Често обаче, особено в летните жеги, нежната бебешка кожа има нужда от допълнителна грижа. Спреят за спешна помощ е идеалното решение, което може да се комбинира с ползването на текстилни пелени. Високият процент алое успокоява подсечената бебешка кожа, образува изключително тънък и немазен филм, и не попива в материята. Има много лек, ненатрапчив аромат на алое вера, и е изключително лесен за употреба.

Личният ми опит /без този спрей не излизам!/ показва безценното му приложение като репелент, успокояващ спрей след ухапване на насекомо /както и след всякакъв вид алергична реакция/. Пръскането му по цялото тяло и лице при претопляне и температура успокоява кожата, и я хидратира. При температура има ефектът на чорапките с оцет, но без "бонус аромата" на оцета - изпарява се бавно, и отнема постепенно температурата.

При проблем с гърлото - неколкократно впръскване успокояват лигавицата. Вкусът е приятен - на билки, детето ми обожава вече да се прави на болно, за да си пръска в гърлотo :D

При повърхностни наранявания успокоява болката, дезинфектира и охлажда, като не предизвиква щипане. При по-обширни издрасквания прави филм върху кожата, и така позволява на раната да зарастне бързо, без да се образуват корички /трябва да се пръска по няколко пъти на ден/. Малкото ми момиче на около годинка се сдоби с ужасяващо падане на лице върху асфалт, от почти два метра:( Половината и муцунка беше рана.. Единствено благодарение на този спрей две седмици по-късно от раната нямаше и помен! А на нея пръскането и и беше приятно:)

Информация за продукта можете да получите и тук.

Със закупуването на продукти от секция "Козметика" получавате безплатна доставка на всички продукти в сайта!

32,90 лв. xПодобни продукти

Ново Крем с алое вера и прополис. Крем с алое вера и прополис. 39,90 лв.
Ново Гел-концентрат с 90% алое вера. Гел-концентрат с 90% алое вера. 32,50 лв.
Алое вера - комплект за специална грижа. Алое вера - комплект за специална грижа. 79,90 лв. 62,90 лв.