Количката е празна


Алое вера - комплект за специална грижа.

79,90 лв. 62,90 лв.

Специална цена до края на август, или до изчерпване на количествата!

Всички продукти LR Aloe Via са 100% без парабени и минерални масла.

Комплектът съдържа три продукта с изключително висока концентрация на алое вера, подходящи за ежедневна, и специална грижа.

1. Бързо действащ спрей за спешна помощ, с доказана ефективности и при ползването на многократни пелени, в удобна разфасовка от 150мл.

2. Алое вера гел-концентрат 90%.

3. Алое вера крем с прополис.

Повече за любимият на моето семейство спрей можете да прочетете тук. 

Концентратът с деветдесет процента алое вера е предпочитан от мен за употреба когато сме у дома - само с няколко намазвания се справя с различни кожни разранявания - от повърхностни рани, през раздразнения, причинени от алергия, до пъпки от насекоми. Докато навън семейството ми винаги е обзаведено съ спрея за спешна помощ, вкъщи предпочитаме гела. Детето ми е любимец на комарите, и дори при най-сериозното обгрижване с репеленти - все се намира някой гладен, който и прави страхотни бабуни. Гелът освен че охлажда, и по този начин елиминира сърбежа, премахва и всички пъпки в рамките на ден. Аз самата пък имам проблем със слънчева алергия, и такава от метал - и в двата случая ставам почти на рани от различни видове обриви. ДОмомента това е единствения продукт, който успява да ме спаси, и дори при най тежките случаи в рамките на два-три дни да съм готова отново да си обуя къси панталонки :) Концентратът може да бъде закупен самостоятелно тук.

Кремът с прополис и отново цели 79% алое вера пък е незаменим като продукт след слънчеви бани, както и за ежедневно хидратиране на суха кожа. Не се препоръчва употребата му при новородени, заради високото съдържание на прополис, но пък по време на бременността прави кожата изключително нежна и еластична. Макар че съм била бременна само веднъж, и не мога да твърдя на сто процента, че пълната липса на стрии се дължи единствено на употребата на този продукт, със сигурност мога да го препоръчам като обичан от моята суха по това време кожа. Кремът с прополис може да бъде закупен самостоятелно ТУК.

Допълнителна информация за продуктите можете да откриете тук.

Със закупуването на продукти от секция "Козметика" получавате безплатна доставка на всички продукти в сайта!

 

62,90 лв. xПодобни продукти

Ново Крем с алое вера и прополис. Крем с алое вера и прополис. 39,90 лв.
Ново Гел-концентрат с 90% алое вера. Гел-концентрат с 90% алое вера. 32,50 лв.
Спрей Алое Вера за спешна помощ Спрей Алое Вера за спешна помощ 43,90 лв. 32,90 лв.